Στις 28 Μαΐου 2021, έτρεξα για να σώσω τη ζωή μου στους δρόμους του κέντρου του Πόρτλαντ, στο Όρεγκον. Η Antifa με είχε ανακαλύψει να εργάζομαι μυστικά, αφού ένα από τα μέλη της, ο John Hacker, με αποκάλυψε στην μαφία. Φώναξα για βοήθεια καθώς έφευγα, αλλά οι οδηγοί και οι πεζοί κοίταζαν αλλού. Όλες οι επιχειρήσεις ήταν κλειστές, απομεινάρια της συνεχιζόμενης καταστροφής από τις ταραχές BLM-Antifa του 2020. Δεν υπήρχε πουθενά να τρέξω, πουθενά να κρυφτώ. Με έπιασαν. Η Antifa με έριξε στο έδαφος, σκίζοντας τον τένοντα του γονάτου μου καθώς γλιστρούσα στο πεζοδρόμιο. Με γρονθοκόπησαν ξανά και ξανά και προσπάθησαν να με πνίξουν. Μόλις που κατάφερα να μπω στο theNinesHotel, παρακαλώντας το προσωπικό να καλέσει το 911. Αντ' αυτού, προσπάθησαν να με αναγκάσουν να βγω έξω και μου είπαν να φορέσω μάσκα Covid. Έπεσα στο πάτωμα, αρνούμενη να κουνηθώ, παρακαλώντας τους να καλέσουν την αστυνομία. Αρνήθηκαν. Έξω, συγκεντρώθηκαν οι Antifa. Μία από τις αρχηγούς τους, η Elizabeth Richter - η ξανθιά γυναίκα - άρχισε να συσπειρώνει το πλήθος. Κάλεσε άλλους σε ζωντανή μετάδοση να έρθουν να με αποτελειώσουν. Μπήκε μέσα στο ξενοδοχείο και με απείλησε. Οι Antifa προσπάθησαν επίσης να εισβάλουν στο ξενοδοχείο. Εγώ δραπέτευσα μόνο πηδώντας σε ένα ασανσέρ με έναν πελάτη του ξενοδοχείου. Μετά από αυτό, με μετέφεραν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο με αστυνομικό φρουρό. Ήμουν βουτηγμένος στο αίμα μου. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι Antifa άρχισαν αμέσως να προσπαθούν να εντοπίσουν σε ποιο νοσοκομείο βρισκόμουν, ελπίζοντας να ολοκληρώσουν τη δουλειά. Μόλις πήρα εξιτήριο, έπρεπε να φύγω από το Πόρτλαντ. Μετακόμισα μεταξύ ασφαλών καταλυμάτων σε διαφορετικές πολιτείες. Το κυνήγι μου από τους Antifa δεν είχε τελειώσει. Η PortlandPolice έκλεισε την υπόθεση λίγες εβδομάδες αργότερα, λέγοντας ότι δεν μπορούσαν να αναγνωρίσουν κανέναν. Κανείς δεν συνελήφθη ποτέ, όπως ακριβώς το 2019 όταν με ξυλοκόπησαν σε σημείο που αιμορραγούσε ο εγκέφαλός μου.
ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΕΔΩ = ΠΗΓΗ= ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.!!!
https://x.com/MrAndyNgo/st...
ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΕΔΩ = ΠΗΓΗ= ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.!!!
https://x.com/MrAndyNgo/st...
4 months ago
(E)